Friday, September 4, 2009

buah cempedak diluar pagar....

Banyak yang masih perlu dipelajari.....hidup takkan berhenti dari mencari dan menimba ilmu...mungkin ke laing lahad baru akan terhenti pencarian ini.... iskhhhh...bagi orang baru sepertiku....nak buat blog pun payahla....nih dah masuk kali ke5....dan setiap kali itulah jua blog ku akan berubah tema dan nama....hihihi....harap2 ini yang terakhir dan aku akan berjaya seperti kawan-kawanku yang lain.....bukan apa, mengikuti jejak dan info terkini sahabat amat mengembirakan....sekurang-kurangnya, dapat meredakan tension....
Orait la tu!!

1 comment:

  1. Salam Alang.. Tahniah sebab akhirnya Alang berblog jugaks... Selamat Datang ke dunia blog ni.. Jid dah jadik follower Alang yang first dan second.. hehe.. Oh yer, Alang boleh lawat blog Jid sini http://cintatanpasempadan.blogspot.com/2009/07/untuk-blogger-baru.html
    ada sedikit sebanyak info untuk digodeks-godeks...k jumpa lagi...

    ReplyDelete