Sunday, March 2, 2014

** Tahun Baharu 2014 **

Diam tak diam tahun 2014 telah 64 hari berlalu...Hari ini adalah 3/3/2014 dan mama langsung xsempat untuk menjenggok ke blog ini...huhuhu (kesempitan masa kah ini...?) ok then..lets get back to the story ya.... Firstly mama nak cerita yg mama dah dapat tukar ke Kedah...opis baru mama skrg adalah JKN Kedah..not more HSJ...(Ohhhh sgt2 pilu utk meninggalkan HSJ but what can mama do....?) All this about family....Ya, family come at a 1st place... mama do this for along...Apalah sangat bertukar tempat kerja dan meninggalkan sahabat2 tersayang berbanding dengan jantung hati mama nan sorang nih...untuk along, nyawa pun mama sanggup jadikan galang ganti........

My Indah sempa berada seharian di opis mama kerana terkena ulser...so mama bawa ke opis untuk berjumpa dotor....opis mama sangat selesa tau...just like mama a big boss here hahahaha.....(org dh bagi kita amik n guna je lah....:-)
 

Awal tahun baru-baru nih adik lelaki mama @ Poqdeq telah selamat melangsungkan perkahwinan dgn idaman hatinya dalam sebuah majlis yang sangat meriah (majlis mama dlu pun xsemeriah ni tau...huhuhu)... Sesekali melangsungkan kenduri kendara ni seronok juga coz pada masa ni lah semua dpt berkumpul adik-beradik ramai2..!! Bila dah berkeluarga dan tinggal berjauhan ni, mama sgt menghargai momen2 indah berkumpul bersama kalian semua...suka bila berebut nak mkn...berebut nak mandi...berebut nak tido...semua berebut la hahahah 
muahhhhh sayang semua ketat2....!!
 

Pembinaan Villa Indah pun semakin rancak berjalan...tembok pagar pun dah siap dipasang disekeliling rumah dan sekarang porch untuk kereta sedang dibina...mama kira mungkin lagi 2 atau 3bulan barulah villa indah akan siap sepenuhnya....huhuhuhu hampir setahun juga pembinaan villa ini....apapun mama harap semuanya akan berjalan seperti yang dirancangkan....In Sha Allah....

(nota kaki; huhuhuhu bila dah lama xmenulis semua idea jd beku lor....xtahu nak coret apa lagi....otak mcm cramp...mungkah sebab aircond opis mama yg sgt sejuk nih...?)



No comments:

Post a Comment